• Imprimeix

Jornada ODS 3: Garantir una vida sana i promoure el benestar per a totes les persones a totes les edats

ODS 3: Salut i benestar

Programa de la jornada 

19 de maig de 2017

9:30-10:00h       Obertura institucional. Hble. Sr. Antoni Comín i Oliveres, conseller de Salut, Generalitat de Catalunya.

10:00-10:40h      L’Agenda 2030: salut, canvis socioeconòmics i reptes emergents. Ponents: Dr. Antoni Plasència Taradach, director general de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal); Dr. Albert Esteve Palós, director del Centre d’Estudis Demogràfics.

10:40-11:00h      L’Agenda 2030: els reptes a Catalunya. Sr. Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS), Generalitat de Catalunya.

11:00-11:20h      L'Agenda 2030: els compromisos del Govern a Catalunya.  Dr. Joan Guix i Oliver, secretari de Salut Pública, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya.

11:20-11:40h      Pausa

11:40-13:00h      Taula rodona: Dr. Àlvar Net Castel, president de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears; Dra. Judit Vall Castello, directora de Recerca, Centre de Recerca en Economia i Salut, Universitat Pompeu Fabra; Dr. Josep Antoni Pujante Conesa, cap de l'Àrea de Relacions Internacionals i Cooperació del Departament de Salut, Generalitat de Catalunya. Modera: Dra. Maite Alay Romero, Àrea de Relacions Internacionals i Cooperació, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya.

13:00-13:15h      Leaving no one behind: monitoring progress, supporting action. Dr Tamás Evetovits, Head, WHO Barcelona Office for Health Systems Strengthening. 

13:15-13:30h      Cloenda. Sr. David Elvira i Martínez, director del Servei Català de la Salut i Sr. Isidre Sala, director general d'Afers Multilaterals i Europeus, Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, Generalitat de Catalunya.

 

Resum de la jornada

Relatoria

Presentacions

L’Agenda 2030: salut, canvis socioeconòmics i reptes emergents. Dr. Antoni Plasència Taradach, director general de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).

Reflexions al voltant del canvi demogràfic, l'envelliment i la salut de la població. Dr. Albert Esteve Palós, director del Centre d’Estudis Demogràfics.

L'Agenda 2030: els reptes a Catalunya. Sr. Arnau Queralt, director del CADS.  

L'Agenda 2030: els compromisos del Govern a Catalunya. Dr. Joan Guix i Oliver, secretari de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Agenda 2030 a Catalunya: garantir una vida sana i promoure el benestar. Dra. Judit Vall Castello, directora de Recerca del Centre de Recerca en Economia i Salut de laUniversitat Pompeu Fabra. 

Leaving no one behind: monitoring progress, supporting action. Dr Tamás Evetovits, Head, WHO Barcelona Office for Health Systems Strengthening. 

 

 

Vídeos de la jornada

Data d'actualització:  09.10.2017