• Imprimeix

Jornada ODS 5: Aconseguir la igualtat de gènere i apoderar totes les dones i les nenes

ODS 5: Igualtat de gènere

Programa de la jornada 

26 de maig de 2017

10:00-10:10h      Obertura institucional. Sr. Joaquim Nin, secretari general de la Presidència, Generalitat de Catalunya.

10:10-10:50h      L’Agenda 2030: igualtat de gènere i apoderament de dones i nenes. Ponents: Sra. Carme Poveda, directora d’Anàlisi Econòmica de la Cambra de Comerç de Barcelona i consellera del Consell de Conselleres de l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE); Sr. Jordi Miró, director general d’Atenció a la Família i la Comunitat Educativa, Departament d’Ensenyament, Generalitat de Catalunya.

10:50-11:10h      L’Agenda 2030: els reptes a Catalunya. Sr. Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS), Generalitat de Catalunya; 

11:10-11:30h      Pausa cafè

11:30-11:50h      L'Agenda 2030: els compromisos del Govern a Catalunya. Sra. Teresa Pitarch, presidenta de l’Institut Català de les Dones. 

11:50-12:50h      Taula rodona:  Sra. Mireia Mata, directora general d’Igualtat, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Generalitat de Catalunya; Sra. Montse Pineda, coordinadora de Creación Positiva; Sra. Yvonne Griley, consellera del Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Modera: Sra. Clara Torras, coordinadora de l’Observatori de la Igualtat de Gènere de l’Institut Català de les Dones.  

12:50-13:10h      Debat amb el públic

13:10-13:30h      Cloenda. Sra. Teresa Pitarch, presidenta de l’Institut Català de les Dones; Sr. Isidre Sala, director general d'Afers Multilaterals i Europeus, Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, Generalitat de Catalunya. 

 

Resum de la jornada

Relatoria

Presentacions

Ponència i presentació 'Indicadors que mesuren la igualtat de gènere a Catalunya en l'actualitat' de la Sra. Carme Poveda, directora d’Anàlisi Econòmica de la Cambra de Comerç de Barcelona i consellera del Consell de Conselleres de l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE)

Pla per a la igualtat de gènere en el sistema educatiu. Sr. Jordi Miró, director general d’Atenció a la Família i la Comunitat Educativa del Departament d’Ensenyament, Generalitat de Catalunya.

L'Agenda 2030: els reptes a Catalunya. Sr. Arnau Queralt, director del CADS.

 

Vídeos de la jornada

Data d'actualització:  09.10.2017