• Imprimeix

El CADS participa a l'obertura del cicle CosmoAcció, un projecte de ciència ciutadana sobre els ODS

El cicle arranca el proper 25 d'octubre amb la conferència "Coneix: la ecoinnovació a les ciutats", que compta amb la ponència de la Dra. Montserrat Viladrich i el Dr. Josep Maria Serena

18/10/2018 12:10
CosmoAcció

EL proper 25 d'octubre s'inaugura el cicle 'CosmoAcció', que té com a objectiu divulgar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) des d'un punt de vista científic i promoure que la ciutadania s'involucri en la seva consecució des de diversos àmbits. Es farà a través de tres activitats, CONEIX, DESCOBREIX i DIALOGA, en les quals es podran debatre aquests temes amb persones expertes de renom. La Dra. Montserrat Viladrich i el Dr. Josep Maria Serena, membres del CADS, participaran com a ponents a la sessió inaugural 'Coneix: la ecoinnovació a les ciutats'.

Aquesta primera sessió es centrarà en l'ODS 11 sobre ciutats i comunitat sostenibles i l'ODS 12 sobre consum i producció responsables. Durant la conferència s'abordarà el paper de l'ecoinnovació en la consecució dels ODS i el vincle existent entre el desenvolupament de les ciutats i els models de producció i consum (infraestructures, relacions, organització, etc.). El rol del ciutadà en l'assoliment dels ODS i l'economia del bé comú seran també objecte del debat. 

La conferència tindrà lloc al CosmoCaixa Barcelona. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç. 

Cicle CosmoAcció

El cicle està organitzat per l''Obra Social "la Caixa" i el Laboratorio de ecoinnovación i es basa en la idea de fer servir el coneixement científic per generar canvis i crear de manera simple i dinàmica una comunitat que avanci cap a un futur sostenible. 

Cicle CosmoAcció. El paper de la ciutadania per un futur sostenible