• Imprimeix

El MedECC busca coordinadors i autors per al primer informe sobre el canvi climàtic a la Mediterrània

La publicació del primer informe sobre el canvi climàtic a la Mediterrània està prevista per finals de l'any 2019.

05/06/2018 13:06
Canvi climàtic

El Grup d’Experts en Canvi Climàtic del Mediterrani (MedECC) està elaborant el primer informe d’avaluació sobre l’estat i els riscos associats al canvi climàtic i ambiental a la Mediterrània, un àmbit territorial especialment sensible als efectes del canvi climàtic. El primer esborrany de l'informe està previst per a finals de l’any 2018 i l'informe definitiu està previst que es publiqui a finals de l’any 2019.

Per a l’elaboració d’aquest informe, el MedECC acaba d’obrir una convocatòria per Coordinating Lead Authors i Lead Authors, que estarà oberta fins el proper 20 de juny de 2018. 

El Grup d’Experts en Canvi Climàtic i Ambiental al Mediterrani (MedECC)

El MedECC és una xarxa integrada per més de 380 científics de 31 països que treballen sobre el canvi climàtic i ambiental des de les ciències naturals, les ciències socials i/o la perspectiva d'humanitats.

El CADS és una de les organitzacions que dona suport a la creació del MedECC i la Dra. Maria del Carme Llasat i el Sr. Arnau Queralt, consellera i director del CADS respectivament, són membres del seu consell de direcció.