• Imprimeix

Jornada 'Una Agenda per a les Persones i la Prosperitat'

Aquesta és la primera d'un cicle de dues jornades estructurades entorn les '5 P' de l'Agenda 2030: persones, planeta, prosperitat, pau i partenariats.

19/09/2018 13:09
Objectius globals de Desenvolupament Sostenible

La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, organitza la jornada 'Una Agenda per a les Persones i la Prosperitat', amb l’objectiu d’explicar el procés d’elaboració del Pla Nacional de l’Agenda 2030 i donar veu a alguns dels actors que s’han implicat en la seva aplicació a Catalunya i a nivell global.

Es tracta de la primera jornada d’un cicle on es conjuguen els 5 àmbits d’acció dels Objectius de  Desenvolupament Sostenible (ODS) de la nova agenda global. Aquests àmbits es coneixen globalment com les '5 P'persones, planeta, prosperitat, pau i partenariats.

Aquesta primera jornada donarà veu a actors clau de la societat civil catalana així com a experts internacionals implicats des de l’àmbit de les persones i la prosperitat en l’assoliment dels ODS. Volem conèixer la seva visió. I la volem compartir per construir partenariats sòlids per al futur. 

La jornada és gratuïta, amb registre previ a cads@gencat.cat (indicant nom, cognoms i número de document d'identitat). 

El contingut de la jornada serà gravat i publicat posteriorment en aquest web.