• Imprimeix

Jornada de debat sobre l'informe 'Mengem futur' a l'ICEA

La Institució Catalana d'Estudis Agraris convida el CADS a debatre el futur del sistema alimentari a Catalunya.

10/01/2019 11:01
Portada informe Mengem futur

L'informe del CADS Mengem futur analitza els principals reptes que es plantegen per assegurar el proveïment d’aliments a Catalunya en circumstàncies futures més o menys complexes i inclou un conjunt de recomanacions estratègiques adreçades al Govern de Catalunya.

Així mateix, l'informe proposa un pacte nacional per a la política alimentària i una estratègia alimentària per avançar vers un sistema alimentari productiu, sostenible, resilient, saludable, responsable i d'accés universal per a Catalunya.

El mon agrari té molt a dir i propostes a fer per a aquesta estratègia. Per això, la Institució Catalana d'Estudis Agraris (ICEA) ha organitzat aquesta jornada que servirà per debatre sobre com podem garantir la seguretat alimentària i tot el que podem i volem fer per anar guanyant en la sostenibilitat de l’activitat agrària.

La jornada tindrà lloc el 14 de febrer de 2019, de 18h a 20.30h, a la Sala Pi i Sunyer de l’Institut d’Estudis Catalans (C/ del Carme,  47, Barcelona). Us hi esperem!

Programa

18.00-18.45h: Dr. Joan Vallvé, ex-conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca; Dra. Montserrat Viladrich, Catedràtica del Departament d'Administració d'Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals de la Universitat de Lleida;  i Dr. Carles Ibáñez, investigador i coordinador de l’Àrea d’Agrosistemes i Medi Ambient de l’IRTA, membres del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS), exposaran l’informe Mengem futur.

18.45-20.30h: Debat moderat per Ester Torres, vicepresidenta de la ICEA.