• Imprimeix

Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible

És una iniciativa que tindrà lloc arreu d'Europa del 30 de maig al 5 de juny de 2018 per estimular activitats relacionades amb els Objectius Globals de Desenvolupament Sostenible

13/03/2018 17:03
Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible

La Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible (ESDW, per les seves sigles en anglès) és una iniciativa a escala europea que té per objectiu estimular i fer visibles les activitats, els projectes i els esdeveniments que promouen el desenvolupament sostenible arreu d’Europa.

La 4a edició tindrà lloc del 30 de maig al 5 de juny de 2018 i està centrada en l’Agenda 2030 i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, aprovats per Nacions Unides el setembre de 2015.

La participació està oberta a una gran varietat d’organitzacions: governs, centres de recerca, centres educatius, museus, empreses, associacions i altres entitats de la societat civil, així com al conjunt de la ciutadania. Tots ells hi poden participar presentant iniciatives (conferències, exposicions, projectes educatius, etc.) que estiguin relacionats amb algun dels 17 Objectius globals de Desenvolupament Sostenible. 

L’any passat es van registrar 4,031 activitats en 30 països arreu d’Europa. Participa-hi i fes visible la teva activitat a Europa!