• Imprimeix

Sessió de treball sobre l'estratègia d'impuls a l'economia verda de Catalunya.

Sota el títol Economia verda, l'economia del segle XXI, el CADS i el Departament de Territori i Sostenibilitat van organitzar el 9 de desembre de 2013 una sessió de treball sobre l'estratègia d'Impuls a l'Economia Verda de Catalunya.

Sessió de treball sobre l’estratègia d’impuls a l’economia verda de Catalunya

La sessió de treball, que va tenir lloc al recinte modernista de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, va comptar amb les intervencions destacades del Sr. William Parnell, responsable de la Unitat de Competitivitat i Canvi Climàtic del Departament d'Ocupació, Empresa i Innovació del Govern d'Irlanda, la Sra. Joana Agudo Bataller, membre del Comitè Econòmic i Social de la Unió Europea (EESC) i ponent de l'informe sobre economia verda d'aquesta institució, i el Sr. Björn Stigson, conseller del CADS i expresident del World Business Council for Sustainable Development (WBCSD), que va actuar com a relator de la sessió.

A més, va comptar amb la participació dels departaments i agències de la Generalitat de Catalunya més implicats en l'economia verda, així com de representats d'agents econòmics i socials.

Data d'actualització:  19.06.2015