• Imprimeix

22a Conferència anual de la xarxa EEAC

La xarxa European Environment and Sustainable Development Advisory Councils (EEAC) va organitzar, el 16 d'octubre de 2014, la seva 22a conferència anual, amb el títol 'A balanced future - Social capital and human aspects of sustainable development'.

Budapest

Durant la conferència, ponents d'alt nivell van debatre sobre els principals reptes als quals la Unió Europea ha de fer front en matèria de demografia, salut, desequilibris generacionals i de governança de la sostenibilitat. Entre aquests ponents, destaquem:

• Sra. Magda Aelvoet. Presidenta del Consell Federal Belga sobre Desenvolupament Sostenible i ex-ministra federal de Consum, Salut Pública i Medi Ambient de Bèlgica.

• Sr. Peter Davies. Comissari per Futurs Sostenibles de Gal·les.

• Sr. José Viriato Soromenho Marques. Catedràtic de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lisboa, membre del Consell Nacional per al Desenvolupament Sostenible de Portugal. Va ser membre del High Level Group on Energy and Climate Change del president de la Comissió Europea.

• Sra. Teresa Franquesa. Directora de Gestió del Coneixement de l'Àrea d'Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona i antic membre del CADS.

La conferència es va organitzar coincidint amb l'assemblea anual de la xarxa i va tenir lloc a Budapest, en el recinte del Parlament d'Hongria.

 

Data d'actualització:  19.06.2015