• Imprimeix

Equip tècnic

Equip tècnic

Arnau Queralt i Bassa
Director

Mercè García Botet
Secretària de direcció
Llicenciada en Ciències del Treball i diplomada en Relacions Laborals per la UB. Estudis de Secretariat de Direcció. Experiència en gestió econòmica i contractació pública.

Raquel Ballesteros Arenas
Tècnica superior
Llicenciada en Dret, màster avançat en Ciències Jurídiques i màster executiu en Diplomàcia i Acció Exterior per la UPF. Estudis d'afers europeus a la UB (Fundació CEI). Formació i experiència en periodisme, gestió de webs i xarxes socials.

Antoni Vicens Vicens
Tècnic superior
Llicenciat en Ciències del Mar per la ULPGC i en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UNED, màster en Diplomàcia i Funció Pública Internacional per la UAB i màster en Logística Integral i Direcció d’Operacions per la UOC. Experiència en relacions internacionals i política ambiental, marítima i energètica europea.

Fina Ambatlle Espuñes
Responsable de gestió de projectes
Llicenciada en Farmàcia per la UB i màster en formació del professorat per la UPC. Diplomada en Sanitat per l'Escola Nacional de Sanitat. Estudis d'afers europeus a la UB (Fundació CEI). Ha treballat a nivell internacional, europeu, nacional, transnacional i subnacional en els àmbits de salut pública, seguretat alimentària i adaptació al canvi climàtic. Membre de  grups d’experts de l’Agència Europea de Medi Ambient i de la Comissió Europea.

Meritxell Rota Claret
Analista tècnica en polítiques de desenvolupament sostenible
Llicenciada en Biologia per la UB i màster en Enginyeria i Gestió Ambiental per l'Institut Català de Tecnologia. Experiència en planificació estratègica en matèria de la producció agrària ecològica al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural; i en certificació d'aliments ecològics al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

Data d'actualització:  20.06.2017

Informació relacionada