• Imprimeix

Equip tècnic

Equip tècnic

Arnau Queralt i Bassa
Director

Fina Ambatlle Espuñes
Responsable de gestió de projectes

Llicenciada en Farmàcia per la UB i màster en formació del professorat per la UPC. Diplomada en Sanitat per l'Escola Nacional de Sanitat. Estudis d'afers europeus a la UB (Fundació CEI). Ha treballat a nivell internacional, europeu, nacional, transnacional i subnacional en els àmbits de salut pública, seguretat alimentària i adaptació al canvi climàtic. Membre de  grups d’experts de l’Agència Europea de Medi Ambient i de la Comissió Europea.

Raquel Ballesteros Arenas
Tècnica superior
Llicenciada en Dret, màster avançat en Ciències Jurídiques i màster executiu en Diplomàcia i Acció Exterior per la UPF. Estudis d'afers europeus a la UB (Fundació CEI). Des de l’any 2014 forma part de l’equip del CADS, on s’ocupa principalment de l’elaboració dels documents i actuacions que es porten a terme per a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030 de les Nacions Unides a Catalunya. És membre del Grup de treball en desenvolupament sostenible de la Xarxa europea de Consell Assessors en Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible (EEAC), on també dóna suport jurídic i comunicatiu. També és la persona responsable de la coordinació del web i del compte de twitter del CADS.

Eulàlia Comas Lamarca
Tècnica superior
Llicenciada en Biologia per la UB i màster en Tecnologia de l’Aigua per la UPC. Amb formació i experiència en polítiques ambientals, conservació del patrimoni natural, planificació d’espais naturals protegits, plans d’acció per a la sostenibilitat i limnologia. Ha treballat a escala local, nacional i internacional en el sector privat (consultories ambientals), com a consultora ambiental autònoma i també en el sector públic – primer essent directora de la reserva de biosfera de Menorca, i des de l’any 2009 com a tècnica superior a la Generalitat de Catalunya. Ha format part del Servei de Planificació de l’Entorn Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat, i s’integra al CADS a mitjans de 2018, des d’on dona suport, entre altres, al grup d’experts d’Afers Marins de la Xarxa Europea de Consell Assessors en Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible (EEAC). Internacionalment, ha participat en conferències, congressos mundials, seminaris i grups de treballs de xarxes de governs locals i d’entitats com Nacions Unides, la UICN, Europarc o nrg4SD.

Mercè García Botet
Secretària de direcció
Llicenciada en Ciències del Treball i diplomada en Relacions Laborals per la UB. Estudis de Secretariat de Direcció. Experiència en gestió econòmica i contractació pública.

Meritxell Rota Claret
Analista tècnic en polítiques de desenvolupament sostenible
Llicenciada en Biologia per la UB i màster en Enginyeria i Gestió Ambiental per la UPC i l’ICT. Amb experiència en la certificació d’aliments ecològics, ja fa més de 10 anys que es va incorporar a la Generalitat de Catalunya per treballar en l’àmbit de la planificació estratègica i la implementació de polítiques públiques per avançar cap a la sostenibilitat. Des de l’any 2014 forma part de l’equip del CADS, on ha participat en la secretaria tècnica del Tercer informe sobre el canvi climàtic a Catalunya (TICCC), ha coordinat l’informe sobre el sistema alimentari Mengem futur i col·labora en l’elaboració dels documents i actuacions que es porten a terme per a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030 de les Nacions Unides a Catalunya. També és membre del Grup de treball en economia circular de la Xarxa europea de Consell Assessors en Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible (EEAC).

 

 

 

Data d'actualització:  08.06.2018

Informació relacionada