• Imprimeix

Xarxa EEAC

El CADS és membre de la xarxa European Environment and Sustainable Development Advisory Councils (EEAC)

La xarxa EEAC reuneix 14 consells assessors en matèria de medi ambient i desenvolupament sostenible de governs estatals i regionals d’arreu d’Europa (Alemanya, Bèlgica, Catalunya, Flandes, França, Holanda, Hongria, Irlanda, Luxemburg, Montenegro i Portugal).

L’EEAC configura un marc operatiu comú per organitzar activitats, intercanviar coneixements i debatre sobre temes de desenvolupament sostenible tant a nivell intern com a escala europea. La xarxa també constitueix una plataforma per abordar conjuntament els futurs temes estratègics que haurà d'afrontar la Unió Europea en l'àmbit del desenvolupament sostenible.

El CADS és membre de la xarxa EEAC des de l'any 2004 (l'any 2003 s'hi va incorporar com a consell associat). Els membres de l’EEAC van escollir el director del CADS, Arnau Queralt, president de la xarxa pel període 2015-2016. A l'assemblea plenària anual de la xarxa de l'any 2016 el director del CADS va ser reelegit president per un període de dos anys més. Actualment el CADS participa activament als grups de treball de l’EEAC sobre Afers Marins, Energia i Desenvolupament Sostenible.

En l’àmbit internacional, la Generalitat de Catalunya és membre de la Xarxa de Governs Regionals per al Desenvolupament Sostenible nrg4SD i del Climate Group.


 

Data d'actualització:  25.10.2016